fbpx

Taxistes de Confiança

Taxi Barcelona Àrea Metropolitana

 

 

AVÍS LEGAL I CONDICIONS D’ÚS

 

Document revisat el 25 de novembre de 2020

Objecte de l’Avís Legal

 

L’Avís Legal regula les condiciones, l’accés i la utilització del lloc web, sobre continguts i serveis, de pagament o gratuïts posats a disposició dels usuaris.

Josefa Maraver Rodríguez es reserva el dret d’efectuar sense previ avís les modificacions que consideri oportunes al lloc web soctaxista.cat. Podrà canviar, suprimir o afegir tant els continguts i serveis que es presten a través de la mateixa. Així com la forma en què aquests apareguin presentats o localitzats en el lloc web.

Tota persona que accedeixi a aquest lloc web assumeix el paper d’usuari, comprometent-se a l’observança i compliment rigurós de les disposicions aquí disposades. Així com a qualsevol altra disposició legal que fora d’aplicació.

El fet d’accedir a aquest lloc web no suposa establir cap tipus de relacions de caràcter comercial entre Josefa Maraver Rodríguez i l’usuari.

 
Responsable de la web
 
En compliment de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, s’indiquen les dades d’informació general del Lloc Web Soctaxista.cat:
  • Denominación social: Josefa Maraver Rodríguez
  • NIF / CIF: 46665339H
  • Domicilio social: c / Eucalipto, num. 49 08757 Corbera de Llobregat (Barcelona) SPAIN
  • Actividad social: Asistente Virtual, Taxista y Emprendedor @
 
Finalidat de la web
 

L’objecte d’aquest portal és oferir un espai on pots conèixer els meus serveis i gaudir dels meus continguts.

En concret:

  • Potenciar la marca del Taxista de Confiança
  • Redirigir a taxistes cap a Taxistes de Confiança
  • Posar en contacte a clients amb Taxistes de Confiança
  • Gestió de les RRSS de Taxistes de confiança
  • Etcètera.
 
Responsabilidat
 

El prestador no garanteix la continuïtat, disponibilitat i utilitats del lloc web, ni dels continguts o serveis. El prestador farà tot el possible pel bon funcionament del lloc web, però no es responsabilitza ni garanteix que l’accés a aquest lloc web no fos cas ininterromput o que estigui lliure d’error.

Tampoc es responsabilitza o garanteix que el contingut o programari a què es pot accedir a través d’aquest lloc web, estigui lliure d’error o causi un dany al sistema informàtic (programari i maquinari) de l’usuari.

En cap cas el prestador serà responsable per les pèrdues, danys o perjudicis de qualsevol tipus que sorgeixin per l’accés, navegació i l’ús del lloc web, incloent, però no limitant-se, als ocasionats als sistemes informàtics o els provocats per la introducció de virus.

El prestador tampoc es fa responsable dels danys que poguessin ocasionar-se als usuaris per un ús inadequat d’aquest lloc web. En particular, no es fa responsable de cap manera alguna de les caigudes, interrupcions, falta o defecte de les telecomunicacions.

El lloc web està dirigit principalment a usuaris residents a Espanya. El prestador no assegura que el lloc web compleix amb les legislacions d’un altre país, ja sigui total o parcialment. 

Si l’usuari resideix o té el seu domicili en un altre lloc i decideix accedir i/o navegar en el lloc web ho farà sota la seva pròpia responsabilitat. S’ha d’assegurar que l’accés i navegació compleix amb la legislació local que li és aplicable, no assumint el prestador cap responsabilitat que es pugui derivar d’aquest accés.

 

Protecció de dades
 

De conformitat amb el que estableix el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell de 27 d’abril de 2016 relatiu a la protecció de les dades personals, el prestador es compromet a adoptar les mesures tècniques i organitzatives necessàries, segons el nivell de seguretat de les dades obtingudes, de manera que garanteixin la seguretat de les dades de caràcter personal i evitin la seva alteració, pèrdua, tractament o accés no autoritzat.

Per ampliar informació, consulta la política de privacitat d’aquesta web.

 

Propiedad intelectual
 

El lloc web, incloent a títol enunciatiu però no limitatiu la seva programació, edició, compilació i altres elements necessaris per al seu funcionament, els dissenys, logotips, text i/o gràfics són propietat del prestador o si escau disposa de llicència o autorització expresa per part dels autors.

Tots els continguts del lloc web es troben degudament protegits per la normativa de propietat intel·lectual i industrial, així com inscrits en els registres públics corresponents.

Independentment de la finalitat per a la qual fossin destinats, la reproducció total o parcial, ús, explotació, distribució i comercialització, requereix en tot cas de l’autorització escrita prèvia per part del prestador. Qualsevol ús no autoritzat prèviament per part del prestador serà considerat un incompliment greu dels drets de propietat intel·lectual o industrial de l’autor. 

Els dissenys, logotips, text i/o gràfics aliens als del prestador i que poguessin aparèixer en el lloc web, pertanyen als seus respectius propietaris, sent ells mateixos responsbles de qualsevol possible controvèrsia que pogués suscitar respecte a aquests. En tot cas, el prestador compta amb l’autorització expressa i prèvia per part dels mateixos.

El prestador autoritza expessament a que tercers puguin redirigir directament als continguts concrets del lloc web. 

El prestador reconeix a favor dels seus titulars els corresponents drets de propietat industrial o intel·lectual, no implicant el seu sol esment o aparició en el lloc web l’existència de drets o responsabilitat alguna de prestador sobre els mateixos, com tampoc recolzament, patrocini o recomanació per part de la mateixa.

Per realitzar qualsevol tipus d’observació respecte a possibles incompliments dels drets de propietat intel·lectual o industrial, així com sobre qualsevol dels continguts del lloc web, pot fer-ho mitjançant el següent correu electrònic: hola@soctaxista.cat 

 

Politica d’enllaços
 

Aquesta web pot enllaçar a continguts d’altres llocs que consideri d’interès per al tema tractat. 

Sempre s’enllaça amb llocs de confiança i que siguin respectuosos amb els teus drets com a usuari. No obstant això, no es pot respondre dels resultats que puguis obtenir amb motiu de l’accés a aquests llocs enllaçats. 

També pot incloure enllaços d’afiliats de productes recomanats, que no suposaran un increment del seu cost.

 

 
Duració i modificació
 

Aquest avís legal pot ser modificat en qualsevol moment, atenent a l’evolució d’aquest web i els continguts que s’hi ofereixen.

 

Legislació aplicable i Jurisdicció
 

Per a la resolució de totes les controvèrsies o qüestions relacionades amb el present lloc web o de les activitats en ell desenvolupadres, serà d’aplicació la legislació espanyola, a la qual se sotmeten expressament les parts, sent competents per a la resolució de tots els conflictes derivats o relacionats amb el seu ús els Jutjats i Tribunals de la ciutat de Barcelona.

  

Agraïts que comparteixis