fbpx
Mujer Taxista Taxi Barcelona

Dona i Taxi de Barcelona

Dia Internacional de la Dona

Com a taxista de Barcelona i, Taxista de Confiança, estic orgullosa de pertànyer al sector del taxi. Un sector on crec que la dona autònoma no pateix discriminació a nivell econòmic.

Sembla increïble que en ple Segle XXI encara hem de reivindicar drets per a les dones. Alguna cosa encara no acaba de funcionar bé.

Aquest matí he coincidit amb una homònima meva, de nom i de generació. Al fil del Dia Internacional de la Dona em comentava que ella ja havia lluitat molt en la seva vida per defensar drets de tot tipus de forma activa. Però em deia que ara ja ha tirat la tovallola al cap dels anys…

Li he respost que crec que mai, mai cal perdre aquest esperit de lluita si s’ha tingut. I menys si ets dona. El considero un do.

Potser ja no estiguem per encadenar-nos, córrer davant de la policia, aixecar la veu fins a quedar-nos afòniques, acampar o recórrer quilòmetres de carrers durant diverses hores … Però, cal seguir defensant aquelles causes i drets que considerem importants.

La dona té encara molts fronts oberts que defensar per tu, per mi, per la teva filla petita que serà futura dona, per la filla d’una altra mare en una altra societat menys desenvolupada … Per l’explotada, per la discriminada, per la insultada, per l’oblidada, per l’agredida … Hi ha tants «PER» … quan es tracta d’una dona!.

Mujer Taxista de Confianza, Taxi Barcelona
Dona Taxista – Taxista de Confiança – Taxi del Àrea Metropolitana de Barcelona

En el sector de taxi les tarifes estan regulades per l’administració pública. Això és així per protegir el ciutadà de possibles especulacions alcistes del mercat. Un mercat del transport de passatgers que solen intentar dominar grans empreses privades amb l’única finalitat d’aconseguir els majors beneficis possibles per als seus accionistes.

UN taxista guanya el mateix que UNA taxista com a fruit del seu treball, esforç i bon saber fer de la seva professió. No hi ha diferència en funció del gènere.

Dona o home, en aquest sector, tots i totes som professionals taxistes.

Així que si tens una coneguda que cerqui una feina sense discriminació salarial, dona taxista és una bona opció. Et deixo l’enllaç pero obtindre més informació per a ser taxista.

Tornant a la meva homònima… Has llançat tu també la tovallola en la lluita de la dona ?. Ets un/a conformista amb la situació de la dona en la societat actual?. Tant si ets home com dona no et privis d’aportar el teu comentari.

#estimoeltaxi

Viatja sempre amb un / a Taxista de Confiança

T’animo a que et subscriguis al nostre -> Blog, si encara no ho has fet. D’aquesta forma no et perdràs res del que anem publicant sobre novetats i promocions en el mateix moment en que comencin.

Agraïts que comparteixis

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *