fbpx
Taxi Barcelona Clásico

Objectes perduts al taxi

Temps de lectura 4 minuts.

És freqüent que, de tant en tant, algun / a client que viatja amb nosaltres es deixi oblidat al taxi algun objecte personal.

Ara mateix recordo algunes situacions reals …

– Vaig trobar un clauer amb claus de casa i cotxe i no sabia de qui eren. Les vaig guardar i al cap d’unes hores ja estaven trucant. Era d’un noi de Girona que havia portat. Les vaig guardar fins que al cap de diverses setmanes van tornar a Barcelona i vam quedar a Plaça Catalunya per tornar-les.

– Una familia italiana després de portar-los de la Sagrada Família a el Port Olímpic es van deixar una ulleres de sol Ray Ban. Manuel no va poder retornar-les en persona.

– Un noi anglès de barri de Gràcia que es va deixar el seu mòbil. Per sort el següent client va veure que estava al terra i va ser honest. I el va lliurar al taxista. Era Jesús el xofer i el va guardar encès fins que va sonar i vam poder parlar amb el seu propietari. No et pots imaginar la cara de felicitat i alleujament del noi quan va recuperar el seu mòbil !.

– Un senyor que va portar Manel cap a l’aeroport, va cridar després dient que s’havia deixat el seu mòbil d’empresa en el taxi. Però, després de la seva revisió, aquest no estava al cotxe. Va haver de perdre-ho en un altre lloc.

– Un senyor es va deixar una mena de cigarret electrònic molt sofisticat. En menys d’1 hora ja havíem parlat i l’hi havia tornat.

– Unes persones grans que havien vingut a Barcelona per temes mèdics, van oblidar la seva carpeta amb els informes mèdics al seient de darrere. Em van localitzar ia la porta de El Corte Inglés on estaven de compres els pot tornar la carpeta.

I una infinitat de situacions similars hem viscut com taxistes. A tots ens pot passar un dia o un altre que perdem alguna cosa per distracció.

Per això, et donarem unes recomanacions per si et passa:

– Demana sempre el Rebut de la teva carrera. Hi apareix el número de llicència de taxi amb el que has viatjat.

Exemple de rebut d’un trajecte de taxi on consta el nombre de la llicencia

– Si has pagat amb Targeta de Crèdit, al tiket el nombre de la Llicència del taxi apareix aquí també.

Exemple de tiket d’una carrera pagada amb targeta de crèdit

– Truca a aquest telèfon de l’Institut Metropolità del Taxi 93 70 70 600 o 902 101 564 (horari de 08 h. A 20 h. de dilluns a divendres)

– També pots omplir un formulari de Reclamació d’Objectes Perduts. Aquest és l’enllaç https://taxi.amb.cat/usuari/objectes-perduts/formulari

– I també tant el taxista com l’usuari podem notificar la incidència a través d’aquest email objper-taxi@amb.es

És pràctica habitual que, si el taxista està treballant, per portar-te l’objecte que has perdut, li paguis el trajecte fins on tu necessitis o li donis propina.

A vegades hi ha final feliç i altres vegades no. Però, quan et desplaces amb un Taxista de Confiança com nosaltres és molt més fàcil recuperar els teus objectes perduts.

I, si tu ets un dels nostres Clients de Confiança, com que ja ens coneixem, no et sol·licitarem res quan et retornem el teu objecte perdut. Et recordo el nostre telèfon de contacte +34 688 718 045.

Som així de professionals i enrotllats !!!.

#estimoeltaxi

Viatja sempre amb un/a Taxista de Confiança +34 688 718 045

T’animo a que et subscriguis al nostre -> Blog, si encara no ho has fet. D’aquesta forma no et perdràs res del que anem publicant sobre novetats i promocions en el mateix moment en que comencin.

Agraïts que comparteixis

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *