fbpx

Prejubilació Conductors/es Professionals

El nostre col·lectiu està entre els que tenen més taxa de mortalitat i som els que tenim més possibilitat de patir una malaltia relacionada amb l’exercici de la nostra professió.

«PLATAFORMA POR LA JUBILACIÓN A LOS 60» va iniciar una petició dirigida al Ministeri de Treball en defensa del col·lectiu dels treballadors i treballadores del transport de mercaderies i viatgers.

El nostre col·lectiu és molt nombrós, som uns 300.000 treballadors en el transport de mercaderies i uns 150.000 de viatgers.

L’edat és un element determinant que influeix sobre la pèrdua de les condicions físiques i psíquiques necessàries per fer la nostra feina amb seguretat.

L’equip de SócTaxista se solidaritza amb aquesta Campanya de Change. Per aquest motiu et demanem també la teva signatura per poder tenir + veu i que tingui + possibilitats de prosperar.

www.change.org

#estimoeltaxi

Viatja sempre amb un/a Taxista de Confiança +34 688 718 045

T’animem que et subscriguis al nostre Blog, si encara no ho has fet. D’aquesta forma no et perdràs res del que anem publicant sobre novetats i promocions en el mateix moment que comencin.

Agraïts que comparteixis

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *